Thursday 17 October 2013

Phillips fashion week Ljubljana 2013

                     

Hei hei!! Končno sem našla čas za pisanje bloga. Zadnja dva dneva sta bila res nora, organizirana na minuto natacno. S prijateljico sva spakirali in pohiteli v Ljubljano.
V Plazi so naju veselo sprejeli, midve pa sva si samo želeli čim prej v sobo, da odloživa stvari, ker sva imeli zraven za najmajn 1 teden oblačil. Groza, ko se je pač treba odločiti sem jaz malo bolj slaba pri tem. Raje imam preveč opcij, kot pa premalo. Seveda nama je največ preglavic delala moja Giles obleka, ker je zaradi svoje ne vsakdanjosti in drugačnosti ni mogoce kombinirat kar k vsemu in ob enem ohraniti svojega stila.

Namučili sva se z kar nekaj možnostmi in na koncu sva se odločili za klasične črne salonarje na špic z debelo vijolicno peto, Michael Kors zeleno torbico in krajso usnjeno jakno.

V kino Šiška sem prišla brez make up-a in opranimi lasmi. Ostalo so vse uredili v zakolisju. Za make up je poskrbela Maja Šušnjara, ki jo nadvse obožujem in je res neverjetna pri svojem delu. Frizuro pa mi je uredil Matjaz Šiška. Oba sta se res potrudila in si vzela čas zame ter me navdušila.

Nato so sledile modne revije, ki so me v večini neverjetno navdusila in pozitivno presenetile!! Vse oblikovalce objavim v naslednjem postu!!!

Love**

                                  

                                  

                                  

                                  



                                 

                                 

                                 












2 comments: