Sunday, 1 June 2014

Pink hat


Hello everyone!! Trenutno sem zakopana med knjige in najdem zelo malo časa za blog. 
V petek sem bila na DH fashion showu, ki me je povsem navdušil!!
Kreacije so bile res neverjetne, dovršene, elegantno-igrive, drzne,... Ne najdem ene besede s katero bi lahko opisala svoje navdušenje nad tem dogodkom!! Ne samo, da so bila oblačila res božanska še nas je navdušil z nakitom, ki je drzen bolj kot kateri koli, ki sem ga kdaj videla. Leglace?? Prvi nakit za na nogo, ki je res neverjeten in izviren. Našla sem kar dve obleki, ki bi jih kupila ter kar nekaj nakita, ki bi se moral znajti v moji omari. Enostavno presunljiva revija, ki je navdušila vse obiskovalce. V naslednjem postu objavim slike oblek in nakita, ki smo si ga lahko ogledali na fashion showu!
Nisem vedela kaj sploh obleči za fashion show, še klobuk se mi je zdel too much, ampak kdaj pa je bil kakšen odštekan kos v omari too much?!?! Malo sem si želela bit drzna ob enem pa sem želela, da ta outfit predstavlja mene.

Hello everyone! I am currently buried between books and find very little time for writing a blog.
On Friday I was at DH fashion show, which was totally amazing! Creations were really amazing, sophisticated, elegant-playful, bold, ... I can not find one word with which to describe their enthusiasm for this event! Not only that clothing was really divine yet we were impressed with the jewelry that is bold, more than any I've ever seen. Leglace?? The first jewelery on the leg, which is really amazing and original. I found that two dresses and some jewelery, which I have to have. In the next post I will publish pictures of clothes and jewelry that we take a look at fashion show!
I did not know at all what to wear to a fashion show, this hat seemed too much, but when was some crazy piece in the closet too much?!?! Love**
hat - River Island / coat, top, skirt, shoes - Zara

Sarah**
No comments:

Post a Comment