Friday 20 June 2014

Turban



Kot veste sem velik fan klobukov. Nimam neke zelo velike zbirke imam pa jih 5.
Vse v različni barvi in modelu. Trenutno pa vneto iščem turban. Saj verjetno vsi vemo kaj je turba, če ne vemo za turban od izida Sex and the city 2 movie. Ko je Carrie navdušila s turbanom v pisani in svetleči različici, ki ga je imela skombiniranega k božanski svetlo roza obleki na eno ramo. Res si želim najti turban, ki mi bo pisat na kožo. Ampak prvo moram najti trgovino kje ga sploh prodajajo!!! Vsaka pomoč bi mi prišla prav, tako da, če slučajno kdo ve kje najti turbane mi naj pomaga!! 

Kak pa vi menite o turbanih na splošno??? So vam lep modni dodatek in naglavni okras ali ne???

As you know I am a big fan of hats. I do not have a very large collection, I only have 5 of them.
All in different color and model. At the moment I am looking for one amazing turban. You probably all know what turban is, if you did not know what turban is you probably know since Carrie Bradshaw wore it in Sex and the city 2. When Carrie impressed us with colorful and shiny turban, which was combined with a gorgeous light pink dress on one shoulder. I'd really like to find a turban that will be like it is made for me. But first I need to find a store where they sell them!! If you have any idea where to buy them I will be more then happy!!

What do you think about turban in general??? It is nice fashion accessory and head adornment or not???















Sara***


4 comments:

  1. Meni osebno so turbani top! Sama sem to tudi prvic opazila v filmu Sex in the city. Prelepo mi izgledajo na dolge skodrane ali ravne lase tebi pa mislim da bi odlicno pristajala svilena nežno roza verzija tega :) upam da najdes kje , poglej malo po ebayu in tujih spletnih straneh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uuu hvala za ful fajn komentar. Ja sem razmisljala katera barva bi mi pasala pa se nism znala odlocit. Men so kul tudi ti turbani, ki so kot varianta traka za lase, sam vseen so ti boljsi ko so varianta pokrival :))) Upam, da si si tudi sama ze umislila kak turban?!

      Delete
  2. Meni so tudi te odlicni ki so kot trak za lase :D jaz sem si ga kar sama naredila iz take velike boho rute ki sem jo kupla v bazarju v kranju :D sem poiskala na youtube tutorial :) ti pa imas tak nežen obraz in take lepe laske in bi super izpadla kaksna roza ali pastelna varjanta :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja jaz sm ze tudi probavala sam res tezko fiksiras ruto. Ja ful hvala za ta prijazn komentar me je kr spodbudilo, da sm si kr svetlo roza in bel turban narocila hehe :))) bo cez kaki mesec ze na blogu oz.kakor hitro dobim :))

      Delete