Sunday 3 August 2014

Mix of colours



Finally, I am able to load yesterday's outfit on the blog.
All day was something going on and I really did not have time. I wanted something elegant and at the same time comfortable, I could wear all day long. This playsuit is perfect! Very light, made from flexible material and very comfortable at the same time. We spent the day in the swimming pool and later in the center of Ljubljana, where was the first tournament in beach volleyball in Ljubljana.


Šele zdaj sem uspela naložiti včerajšnji outfit na blog. Cel dan se je nekaj dogajalo in res ni bilo časa. Hotela sem nekaj elegantnega in ob enem udobnega, da bi lahko nosila cel dan. Ta kombinezon je idealen! Zelo lahek in elastičen material, ki je ob enem zelo udoben. Dan sva preživela v kopališču in kasneje v centru Ljubljane, kjer se je odvijal prvi turnir v odbojki na mivki v Ljubljani. 









shoes - Bata / playsuit - Missguided / handbag - Michael Kors
scarf - Zara / sunglasses - Prada

Get this look for $157+ on Lookastic: Black Sunglasses, Light Blue Leather Tote Bag, Neon Pink Leather Ballerina Shoes, Mint Playsuit, and White Star Print Silk Scarf






Sara

4 comments:

  1. O takole oblečeno sem te pa vidla. Sicer vse si bla luštna, samo sem za tabo na bankomatu stala in sm ti v rito vse vidla. Sem se ravno spraševala, če te ne moti ta tanek pižama material. Sicer si bal res luštna, a razgaljena od pasu dol :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja v bistvu sm tisto jutro dobila kombinezon in nism vedla da je tako tanek material, ampak mi je res vsec in mi je blo vseeno, ce se kaj vidi ali ne.. :) pac.. Je pa fant rekel da se mal res opazi, ampak ni take sile. Drugac pa hvala za lep komentar :)**

      Delete