Thursday 3 July 2014

Revolution!!



Ne, ne,.. Ni revolucije! Testirala sem izdelke REVOLUTION makeup revolution London!! Prvo sem preizkusila paleto rdečil za lica. Iskreno rečeno je zame to druga najlomembnejša stvar pri makeup-u (prva je maskara se razume!). Sploh, če imaš malo bolj okrogel obraz, kot ga imam jaz. Plus, da mi je noro všeč, če ima kdo izrazit cheekbone.. Love it!! 
Navdušena sem nad paleto, ki ima vse od svetlo rozanega pa do temno rjavega odtenka rdečil za lička. So zelo dobro pigmentirana, preprosta za zabrisovanje. Super, ker zdaj preizkušam različne odtenke, da vidim kateri mi bolj pristoji. Plus je tudi, ker se uporablja, ker se dva odtenka lahko uporabljata tudi za osvetljevanje in senčenje obraza (torej polek rdečil je v paleti tudi osvetljevalec).
Testirala sem svetlo vijoličen lak, ki mi je že na prvi pogled bil super! Žal moram reči, da pigmentiranost ni takšna, kot bi želela, ker sta bila potrebna dva nanosa, da je barva res bila takšna kot mora biti. Drugače pa je lak super mazljiv in je bilo potrebnih le nekaj potegov, da je bil noht lepo namazan. Barva je točno takšna kakršna je v steklenički, kar lahko priznam, da je redko. Tako, da sem z lakom zadovolna. Čeprav sem postala kar velik fan lakov z velikimi čopiči, ki v enem potegu obarvajo celoten noht. 
Šminka?? Hm, hm,.. V bistvu je občutek ob nanašanju zelo mehek, nekako spominja na nanašanje labele. Lepo mazljiva šminka! Jaz sem testirala svetlikajočo se roza šminko in je super. 

Vsi izdelki pa imajo eno veliko prednost!!! NISO TESTIRANI NA ŽIVALIH!!!

P.S.: Slike šminke še naložim naknadno!

Love**










Sara


6 comments:

  1. Sem ravno danes dobila nude sminko sencke za veke crtalo za oci in pa bronzer nad vsem sem navdušena :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja ful sem zadovolna z njihovimi stvarmi. Mislim, da se bodo super uveljavila na nasem trziscu, ker so kvalitetna. Meni najbolj pomembno pa je da ni testirano na zivalih :) upam, da bos zadovoljna z vsemi izdelki!

      Delete
  2. Replies
    1. Ja taka nežno vijolična je.. Ful lepa res :))

      Delete
  3. Noroo dobraa zapestnica. Zanima me kje se jo da dobit? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh hvala!! Ja bozanska je, v bistvu se de da,a dobiti v lj v eni trgovini, ki pa so jo zaprli. Tako, da zdaj se jo, da se samo preko interneta narocit. Sem velik fan zapestnic in mi je ta res kulska, ker je taka na izi in ob enem elegantna.. :))

      Delete